9.10.2017

Ja taas viikonloppu!




Mihin sitä menis ja mitä sitä tekis!?


Viikonloppu tekee taas tuloaan. Moni yksinäinen miettii et mihin menis tai mitä sitä tekis. Mitkään kohtaamispaikat eivät ole auki viikonloppuisin. Monella ei ole ystäviä/kavereita joiden luokse mennä kylään. Tämä voi johtaa juomiseen.

 Mielestäni meille nuorille aikuisille/yksinäisille saisi olla kohtaamispaikkoja myöskin viikonloppuisin. Paikkoja joissa tapaisi muita yksinäisiä ja voisi nauttia kupillisen kahvia ja pullan pienellä hinnalla. Mutta tällaisia paikkoja ei ole. Toki baarit ovat auki viikonloppuisinkin, mut kuka nyt lähtee meluisaan baariin kahville kuuntelemaan humalaisten sopertelevaa keskustelua/örinää. Vaikea olla retkahtamatta itsekin.

 On tietenkin ymmärrettävää että tallainen projekti vaatii huomattavan summan pääomaa sekä vapaaehtoista työvoimaa. Mut eikö kuitenkin tärkeää olis meidän yksinäistenkin hyvinvointi?  No toisaalta tässä huomaa millaisessa asemassa yksinäinen ihminen on tässä yhteiskunnassa.
Ei muuta kuin yhdessä projekti pyörimään ja suunnittelemaan kohtauspaikkaa joka ois auki myöskin viikonloppuisin.  

Tero

Ei kommentteja:

Elämän harmonia Synnyt ja iloitset ympärilläsi olevista risukoista. Kasvat ja seikkailet jo kinttupoluillla.  Olet nuori ja nauti...