3.9.2018

Sirpaleisuudesta

Kesäkuun puoliväli, palaveri. Olin masentunut, allapäin, elämäni oli suistunut täysin raiteiltaan. Yksikään juna ei radalla kulkenut. Radalla, jossa tasaisin väliajoin oli säröjä sekä muita kuoppia. Rataa ympäröivä maisema oli todella karu, joka jo pelkällä olemassa olollaan viestitti pohjatonta melankoliaa. Tummat, lähes sysimustat pilvetkin soittivat omaa surumielistä sinfoniaansa taivaalla. Auringon pienimmillekään säteille ei löytynyt sijaa,  ei paikkaa. Ainoastaan pohjoisnavalta tulevalle voimakkaalle tuulelle löytyi omat kolonsa.



Huokaisin kerran jos toisenkin. Eikö tästä ole minkäänlaista ulospääsyä? Enkö voisi löytää omaa turvasatamaani? Minulle riittäisi pienen pieni huone ja oma sänky, joista kykenin aiemmin vain unelmoimaan. Luulin etten ole tarpeeksi arvokas ja tarpeeksi hyvä ihminen omaan huoneeseen.



Portaat ylös ja kohti huonettani. Valkoiset seinät, pieni vaatekaappi sekä sänky.  ikkunasta avautui puistomainen näköala, katseeni jumittui tuohon maisemaan. Hento hymy kasvoillani katselin koivujen oksia, jotka tanssivat tuulessa onnellisina ilman huolia. Puun kauniin kirkkaan lehdet jatkoivat samaa tanssia levittäen ympärilleen huumaavan tuoksun, jonka pyörteisiin on helppo heittäytyä mukaan.

#minullaonkoti #kelpaan #kaikkimitätarvitsen


Silja

Ei kommentteja:

Elämän harmonia Synnyt ja iloitset ympärilläsi olevista risukoista. Kasvat ja seikkailet jo kinttupoluillla.  Olet nuori ja nauti...